HEROPENING | 2023

Bewoners

Laatste nieuws en updates voor de bewoners in en rondom het Neherlab Auditorium.

Laatste nieuws

Volg hier het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent de verbouwing en heropening van het Neherlab Auditorium!

Beste buren,

Het is bijna zover. Over enkele weken vindt de finale oplevering van het NeherLab Auditorium plaats. Tegelijkertijd zijn we gestart met de verbouwing van de toren – een uitdagende tijd voor ons als ‘nieuwe’ locatie.

Zoals eerder aangekondigd, creëren wij een uniek ‘verborgen podium’ voor iedereen die zijn vaardigheden in professioneel spreken wil verbeteren. Daarnaast bieden we diverse ruimtes aan voor coaching, workshops of lezingen, die ook voor jullie te huur zijn, ter viering van speciale momenten. Omdat jullie buren zijn, willen wij uiteraard aantrekkelijke tarieven bieden. Dit gaat in overleg en op basis van beschikbaarheid. Sowieso kunnen wij 10% korting aanbieden op de totaalofferte.

Als blijk van onze waardering en jullie geduld, nodigen we jullie graag uit voor een feestelijke kerstborrel op zondag 17 december om 16:00 uur. Mandy Schild, de ondernemer achter deze herbestemming, zal jullie meenemen in de afgelegde reis en de toekomstplannen van het NeherLab Auditorium. Dat is het enige formele deel, daarna is het gezellig op en rond het podium genieten van een borrel. Mocht u een rolstoelgebruiker zijn, we hebben 3 plaatsen beschikbaar bovenaan, bereikbaar via de lift naar de 3e verdieping. We sluiten af rond 17:30 uur.

Verder:
Gezien de omstandigheden van de afgelopen jaren hebben wij wat tekort om het auditorium compleet toegankelijk te maken en de derde verdieping willen wij graag ook een gastvrije omgeving maken. Daarom zijn wij een crowdfunding gestart, waar zowel een voorverkoop als investering mogelijk is. Hieronder vindt u een link die toegang geeft tot meer informatie.

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/speakersclub

Of u nu zelf interesse hebt, of iemand kent die mogelijk wil investeren, elke bijdrage is welkom. Ook is het mogelijk een zakelijke lezing te boeken in combinatie met onze Speakers Club.

We kijken uit naar uw aanwezigheid en feedback. Aanmelden voor de kerstborrel kan via de mail hello@neherlabauditorium.com

Met gastvrije groet,

De leukste buren!
Mandy & Daan Freriks
& Team Savvy en Speakers Club

Werkzaamheden 2023 update

Beste buren,

Met groot enthousiasme en vastberadenheid hebben we de afgelopen 5,5 jaar gewerkt aan de herbestemming van het Neherlab Auditorium. Ik heb dit nooit gekocht omdat het makkelijk was…

Maar vanwege de verhalen die in de muren van het Neherlab zijn geëtst. Als ik alleen een podium voor sprekers had gewild, had ik net zo goed een lege schuur kunnen kopen. Maar dit pand, met zijn rijke verleden, verdient en is meer…
Wat ooit een icoon was, staat nu op het punt om opnieuw te schitteren als een centrum van kennis, groei en gemeenschapsopbouw. Dit gaat hand-in-hand met de restauratie van de prachtige zendmast.

Het Neherlab Auditorium wordt méér dan slechts een locatie. Het wordt een dynamisch platform waar geschiedenis, onderwijs en business naadloos samenkomen. Ons doel is om deze plek te transformeren tot een bruisend centrum waar leren centraal staat. Maar om onze visie te vervolmaken en de laatste hand te leggen aan dit prestigieuze project, hebben we uw hulp nodig. Door de verhoging van prijzen en COVID-19 is de business case veranderd en daardoor is het moeilijk om alles te realiseren wat we voor ogen hadden.

Een van onze prioriteiten is het presenteren van het verhaal (de geschiedenis) van het Neherlab. Een voorbeeld om dit te doen is creëren van een interactieve muur die de rijke historie van het Neherlab belicht. Voorzien van o.a. een TV-scherm waarop interviews met voormalige medewerkers worden getoond, willen we de essentie en beleving van vroeger terughalen – iets wat musea op voortreffelijke wijze doen. We willen deze reis van verleden naar heden mogelijk maken met de steun en bijdrage van onze gemeenschap.

Daarnaast willen we u vragen om hulp. Om dit visionaire concept te realiseren, is er investering nodig voor o.a. de Rolstoellift & mindervalide plekken, AV (techniek) en een inspirerende foyer op de 3e verdieping, als eventuele flexibele werkplek en open koffiecorner.

Status bouw
Na een periode van breken, slopen en steigers bouwen, begint nu de fase van opbouwen. Onder de tribune zijn de werkzaamheden al ver gevorderd en zijn de ruimtes bijna klaar voor afwerking (zoals vloerbedekking, tegelwerk en schilderwerk). Aan de achtergevel zijn al twee sparingen gemaakt voor het grote materiaal. Er komen nog drie ramen bij, die in de komende weken zullen worden geplaatst. Na het maken van de laatste sparingen, zullen we de staalconstructie aanbrengen. Dit is een significant moment voor het projectteam en alle betrokkenen, want dit wordt de nieuwe podiumvloer. Tijdens de Open Monumentendag van afgelopen zaterdag hebben meerdere bewoners een kijkje genomen. De komende weken zal er nog meer progressie zichtbaar zijn die uiteindelijk het Neherlab Auditorium nieuw leven inblaast. Vanaf november 2023 gaan wij open en wij zullen u ook uitnodigen voor de opening van de bewoners en omwonende.

Wij vragen u alvast een lidmaatschap af te nemen zodat wij de investering kunnen doen voor de laatste belangrijke zaken die het auditorium nodig heeft om weer te schitteren. We begrijpen dat een financiële bijdrage een persoonlijke overweging is.

Wat krijg je terug als uw een lidmaatschap neemt.

 

1.Neherlab Starter lidmaatschap (€750):

 • Twee entreetickets voor inhoudelijke lezingen of evenementen gedurende het jaar
 • 20% korting op het gebruik van het auditorium voor evenementen, zoals muziekavond, familiebijeenkomsten of jubileumvieringen.

 

2. Neherlab Plus lidmaatschap (€1.500):

 • Alle privileges van het starter lidmaatschap
 • Twee extra entreetickets (totaal van vier) voor inhoudelijke lezingen of evenementen in het jaar startend vanaf november 2023
 • Deelname aan een exclusieve masterclass vanuit de Speakers Club

 

3. Neherlab Premium lidmaatschap (€3.000):

 • Alle privileges van Plus
 • Een halve dag exclusieve toegang tot het Neherlab Auditorium voor uw persoonlijke of gemeenschapsevenement (incl. koffie & thee)
 • 2 keer per jaar Muzikale middag (incl. 2 drankjes)

 

Met uw hulp en steun kunnen we samen de volgende fase van het Neherlab Auditorium inluiden en een blijvende impact hebben op onze gemeenschap.

Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar: Hello@neherlabauditorium.com of bel ons direct op nummer 0630507054

Met warme groet,
Mandy Freriks-Schild & Daan Freriks
Speakers Club | Present Savvy | Savvy Department | Neherlab Auditorium

Werkzaamheden 2023 update

Beste buren,

Na een periode van breken, slopen en steigers bouwen, begint nu de fase van opbouwen. Graag brengen wij u op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Net voor de vakantie hebben we de grote steiger in het auditorium afgebroken en afgevoerd, nadat de werkzaamheden aan het plafond zijn afgerond. Momenteel zijn we volop bezig met opbouwen en de voorbereidingen van de werkzaamheden voor de komende weken.

Onder de tribune zijn de werkzaamheden al ver gevorderd en zijn de ruimtes bijna klaar voor afwerking (zoals vloerbedekking, tegelwerk en schilderwerk). De komende weken zullen we hier kozijnen plaatsen en plafonds en tegelwerk aanbrengen.

Aan de achtergevel zijn al twee sparingen gemaakt voor het grote materiaal. Er komen nog drie ramen bij, die in de komende weken zullen worden geplaatst. Het zagen in een betonnen en steenachtige gevel zorgt helaas voor veel geluidsoverlast in het gehele gebouw. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Na het maken van de laatste sparingen, zullen we de staalconstructie aanbrengen. Dit is een significant moment voor het projectteam en alle betrokkenen, want dit wordt de nieuwe podiumvloer. De verwachting is dat dit in week 39 wordt gedaan. Na het plaatsen van de constructie gaan we verder met het afbouwen van de ruimte ter voorbereiding op de vloerbedekking en schilderwerk.

Wanneer er specifieke data bekend zijn waarop een kraan geplaatst zal worden, zullen we dit tijdig via de VvE communiceren. Zoals bekend zullen we op zulke dagen enkele parkeerplaatsen in gebruik nemen voor het opstellen van de kraan.

Tijdens de Open Monumentendag van afgelopen zaterdag hebben meerdere bewoners een kijkje genomen. De komende weken zal er nog meer progressie zichtbaar zijn die uiteindelijk het Neherlab Auditorium nieuw leven inblaast. Binnenkort zal uw een uitnodiging voor de opening voor bewoners ontvangen. Want in november 2023 gaan wij proefdraaien met deze unieke locatie.

Graag wil ik uw wijzen op de mogelijkheid tot lidmaatschap en ook bijdrage aan dit visionaire concept, Er is nog investering nodig voor o.a. de Rolstoellift & mindervalide plekken, AV (techniek) en een inspirerende foyer op de 3e verdieping, als eventuele flexibele werkplek en open koffiecorner. Wij vragen een lidmaatschap af te nemen voor de opening zodat wij de investering kunnen doen voor de laatste belangrijke zaken die het auditorium nodig heeft om weer te schitteren. We begrijpen dat een financiële bijdrage een persoonlijke overweging is.

Met uw hulp en steun kunnen we samen de volgende fase van het Neherlab Auditorium inluiden en een blijvende impact hebben op onze gemeenschap.

Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar: Hello@neherlabauditorium.com of bel ons direct op nummer 0630507054

Met warme groet,
Het projectteam & Mandy Freriks-Schild & Daan Freriks
Speakers Club | Present Savvy | Savvy Department | Neherlab Auditorium

Werkzaamheden 2023 update

Leidschendam, 22 mei 2023

Betreft: Start werkzaamheden mei 2023

Beste bewoners en omwonenden,

Deze brief is om u te informeren over de aanstaande werkzaamheden aan het Neherlab Auditorium. Na voorbereidingen van het bouwplan zijn we op het punt aangekomen dat we van start kunnen. Vanaf heden ziet u regelmatig werkmensen op locatie, ter voorbereiding en uitvoering van deze werkzaamheden. Wij streven ernaar om de werkzaamheden uiterlijk eind oktober te kunnen afronden. U kunt ons altijd aanspreken om kennis te maken.

Wilt u digitaal op de hoogte blijven? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief onderaan de pagina. Wij sturen periodiek nieuwsbrieven, updates en ook leuke feitjes/nieuwtjes m.b.t. het Neherlab Auditorium.

Wie gaan er de komende periode aan de slag?

Het projectteamleden en medewerkers van BIK bouw gaan starten met de werkzaamheden. BIK bouw gaat in opdracht van het Neherlab Auditorium de verbouwing realiseren. Namens BIK bouw zijn er 3 mensen regelmatig op locatie, en zijn tevens uw aanspreekpunt:

 • Klaas de Vries, uitvoerder, mobiel: (06) 5767 6976
 • Salim Reda, voorman
 • Rob Do Rosario Lemos – van Rijs, projectmanager, mobiel: (06) 1527 6062

Verder werkt BIK bouw samen met eigen leveranciers en partners om dit project uit te voeren. Deze partijen ziet u ook op locatie, maar om de communicatie helder te houden verzoeken wij u om uw vragen te beperken tot bovengenoemde personen.

Wat gaat BIK bouw doen?

De komende periode (circa 6 weken) beginnen ze met het inrichten van de bouwplaats, het plaatsen van de steiger (bereikbaar maken dak achter het auditorium en in het auditorium) en sloopwerkzaamheden. Voordat de sloopwerkzaamheden beginnen zal een gespecialiseerd bedrijf volgens wet- en regelgeving het binnen en aan de gevel aanwezige asbestverdachte materiaal saneren (verwijderen). Hierbij zet het bedrijf het auditorium af zodat de materialen veilig afgevoerd kunnen worden. Op de parkeerplaats zal daarvoor ook een speciale asbestcontainer worden geplaatst waarmee het materiaal wordt afgevoerd.

De Bouwplaatsinrichting

Om u een idee te geven hoe de bouwplaats wordt ingericht, ziet u onderaan deze brief een impressie. Nabij de hoofdentree wordt een ruimte voor opslag gemaakt, deze wordt afgezet met bouwhekken. Verder zal er één plek gereserveerd worden voor het plaatsen van een vuilcontainer, deze zal met enige regelmaat worden gewisseld (als deze vol is). Verder staat een aantal keren een mobiele kraan op het terrein voor als er grote materialen bevoorraad moeten worden. Wij houden u hiervan op de hoogte en zetten tijdens de hijswerkzaamheden het werkgebied veilig af om (openbare) toegangsdeuren bereikbaar te houden.

 

Bij de ingang van het auditorium op de 2e verdieping wordt een ‘tijdelijke’ afscheiding geplaatst zodat het werkgebied en de gang van elkaar gescheiden zijn.

De sloopwerkzaamheden

Diverse materialen worden uit het bestaande auditorium verwijderd, hier kan tijdens de sloopwerkzaamheden (geluid)overlast bij ontstaan. De werktijden zijn van 07:00 – 17:00 uur. BIK bouw probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar kan dit helaas niet geheel voorkomen. Wij vragen hiervoor om uw begrip.  

De planning (mei – juni)

22 mei t/m 26 mei: voorbereiding maatvoeren algemeen en demonteren tribunestoelen
30 mei t/m 16 juni: plaatsen steiger (achterzijde dak en binnen auditorium)
12 juni t/m 30 juni: asbestsanering en sloopwerkzaamheden

Dank voor uw aandacht & tot de volgende update. 

 

Mandy Freriks-Schild
Present Savvy | Speakers Club | Savvy Department

 

Via deze website en nieuwsbrief: Wij sturen u dan alle updates toe rondom de verbouwing en eventuele leuke feitjes/nieuwtjes m.b.t. het Neherlab.

BOUWPLAATSVOORZIENING 

BOUWPLAATSVOORZIENING 2

 

Werkzaamheden 2022 update

Beste bewoners en omwonenden,

Deze brief is om u te infomeren over korte termijnplanning van het Neherlab Auditorium.
18 februari 2022 moeten wij enkele materialen afvoeren. We zijn werkzaam in het auditorium van 8:30 – 16:30. U zult teamleden van Speakers Club en Present Savvy in het gebouw zien. Dit is het team dat uiteindelijk werkzaam gaat zijn in het kantoor wat we gaan realiseren in het Neherlab Auditorium. U kunt ons altijd aanspreken om kennis te maken.

Wij stellen u nog op de hoogte wanneer wij meer zicht hebben op de start van de sloopwerkzaamheden. Wij verwachten u binnen enkele weken hierover te infomeren.

Wilt u digitaal op de hoogte blijven? U kunt ons een mail sturen naar hello@neherlabauditorium.com

Wij sturen u dan alle updates toe rondom de verbouwing en eventuele leuke feitjes/nieuwtjes m.b.t. het Neherlab.


Tot ziens,

 

Namens

Mandy Freriks-Schild,
Present Savvy en de Speakersclub


Werkzaamheden 2022

Beste bewoners en omwonenden,

Al een tijd hebben jullie niets vernomen van ons. Gezien de marktontwikkelingen in bouw heeft alles wat vertraging opgeleverd. Een deel van de sloop is al uitgevoerd, maar de aannemer heeft nog veel te doen. De verwachting is dat dit binnen nu en 6 weken een start gemaakt gaat worden.

Deze brief is om u te infomeren over korte termijnplanning van het Neherlab Auditorium. 2 februari 2022 zullen de zittingen van de stoelen worden meegenomen om een restaureren. Hiervan heeft u geen hinder van geluid en/of stof/vuil. Het is ter informatie zodat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

Ons streven is om deze prachtige locatie na de zomer in gebruik te kunnen nemen. Maar voor het zover is, zal er nog heel wat moeten gebeuren. Zodra de sloopwerkzaamheden klaar zijn kan het opbouwen beginnen.


Binnenkort, als er meer duidelijk is, plannen we weer een meeting met Mandy Freriks-Schild (eigenaar en exploitant) live in de huiskamer/lounge om eventuele vragen te beantwoorden

Tot ziens,

Namens

Mandy Freriks-Schild,
Present Savvy en de Speakersclub


Startup Speakers Club zorgt voor herbestemming cultureel erfgoed

Voormalig PTT auditorium krijgt oorspronkelijke bestemming terug

Vandaag maakt Speakers Club bekend dat zij zich vestigen in het historische Neherlab in
Leidschendam. In dit voormalige KPN-gebouw werden vroeger de belangrijkste telecomvondsten van de 20e eeuw gepresenteerd, zoals de uitvinding van het 06-nummer. Dankzij de cultuur-, architectuur- en interieurhistorische waarde staat het gebouw in de top 10 van Rijksmonumenten. Het auditorium is nog in oorspronkelijke staat en daarmee een prachtig symbool voor informatieoverdracht. Speakers Club borduurt voort op dit thema en gaat professionele sprekers en executives opleiden en samenbrengen op deze iconische locatie. Met de intrede van Speakers Club in het Neherlab komt er een einde aan ruim 15 jaar leegstand.

Mandy Schild, mede-oprichter van o.a. de Speakers Club: “Ik woonde in het Neherpark en liep jarenlang langs het auditorium, een gedeelte van het Neherlab dat ooit de hoorzaal van PTT-telecom was. Toen ben ik het historische auditorium inliep was ik op slag verliefd. Jaren later heb ik de vergunningen eindelijk voor elkaar en ben ik trotse eigenaar van dit Rijksmonument. Het is mijn missie om het auditorium in ere te herstellen en sprekend Nederland beter te maken op en vanuit deze plek.”

Sprekend Nederland naar een hoger level
Spreken met impact wordt steeds belangrijker. Naast spreekvaardigheid zorgen ook technische innovaties ervoor dat presenteren steeds professioneler kan en next level moet. Zeker in de tijd van TEDx, podcasts, de opkomst van videocontent en personal branding. Toch blijft de werkelijkheid vaak achter bij de mogelijkheden. Schild wil met haar programma’s de beste sprekers van Nederland vormen, door mensen professioneel en persoonlijk te coachen op content, design en delivery. Hierbij staan niet alleen de inhoud en vorm centraal, maar is de manier waarop gepresenteerd minstens zo belangrijk. Met een eigen locatie biedt Speakers Club waarde op alle drie de onderdelen en positioneert het bedrijf zich als ‘De nonnen van Vught’ waar het gaat om presenteren. Coup Group is als partner verbonden voor de professionele renovatie van het historische pand.

Van kwetsbaarheid naar kracht op een historisch podium
Binnen de methodes van Speakers Club wordt alles uit de kast gehaald. De trainers van het programma zijn internationale professionals en ervaren sprekers met 100+ talks per jaar. Er is
begeleiding via e-learning, intervisie en coaching. Deelnemers leren high-end presenteren en van de kwetsbaarheid van spreken een kracht te maken voor elk publiek. De locatie is hierbij essentieel en daarom bieden het bijzondere design en de akoestiek van het Neherlab auditorium het ideale podium om vaardigheden te leren aan jong tot oud.

Mandy: “Het is cruciaal dat we onszelf en onze producten, organisatie en ideeën beter leren presenteren. We lopen achter op veel Westerse landen, de VS en ook veel Aziatische landen zijn hierin veel verder. Meestal wordt 90% van de beschikbare voorbereidingstijd gestopt in de inhoud en saaie slides. Wij willen mensen leren hoe de presentatie binnenkomt bij het publiek. Van groep 6 tot en met professionele sprekers of executives, iedereen heeft zijn volgende niveau. Wij helpen dit level te bereiken in de historische sfeer van de baanbrekende presentaties die hier decennialang zijn gehouden. Laten we sprekend Nederland beter maken!”

Het historische NeherLab
Het Dr. Neherlaboratorium in Leidschendam opende in 1955 zijn deuren. Het was het allereerste PTT-gebouw (later KPN) dat niet door de Rijksbouwmeester maar door een particuliere architect, Samuel van Embden, werd ontworpen. Het laboratorium is vernoemd naar dr. Lambertus Neher, die directeur-generaal der PTT was. Een belangrijk, maar vergeten deel van het Neherpark is het auditorium. Dit onderdeel van het prachtige Rijksmonument heeft de afgelopen 15 jaar geen functie gehad. Mandy: ”In onze plannen willen we het (Rijks)monumentale karakter zo veel mogelijk conserveren om zijn te functie behouden. Het auditorium is bedoeld om kennis over te dragen. Met Speakers Club op deze plek, zal de locatie weer in ere worden hersteld. Iedereen die hier binnenkomt, voelt de historie en de waarde.” Over Speakers Club Speakers Club verbindt kennis, netwerk, ervaring en professie met elkaar op een creatieve manier. De spreekopleider wil mensen vormen tot high end presentatoren. Van professionele sprekers tot leiders van organisaties en instellingen. De coaches bij Speakers Club zijn ervaren sprekers met 100+ talks per jaar, story- en presentatie designers en specialisten welke coachen op presentatie content, design en delivery. Speakers Club, Neherpark 9 in Leidschendam.

Voor persinformatie of beeldmateriaal:
Thea van Unen
thea@levpr.nl
06 4507 2225

Voor informatie over het Neherlab en de herbestemming:
Mandy Schild
mandy@speakersclub.nl
06 3050 7054

Planning verbouwing Nederhlab

Beste bewoners van het Neherpark,


Met de zomer voor de deur vinden wij het belangrijk dat jullie tijdig geïnformeerd zijn over onze planning en de hieraan gekoppelde werkzaamheden.

Twee weken geleden zijn wij van start gegaan in het Neherlab met een eerste leegruim actie. Eind augustus pakken we de draad weer op en gaan we verder met het leegruimen van het auditorium. Dit betekent dat wij (waarschijnlijk) in de laatste twee weken van augustus een parkeerplaats tot onze beschikking hebben voor de containers. Uiteraard waken wij ervoor dat jullie hier zo min mogelijk last van zullen ondervinden en wij zorgen dat deze containers zo snel mogelijk weer verwijderd worden. Het auditorium is een gebouw dat akoestisch goed geïsoleerd is, dus wij verwachten dat jullie van deze werkzaamheden vrijwel geen hinder zullen ondervinden.

Mocht u tussentijds nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op:
Tel.nr. : 06-86867377
E-mail : hello@neherlabauditorium.com


Ook kunt u actueel geïnformeerd worden via onze Neherlab-groepsapp. Stuur hiervoor een berichtje naar bovenstaand telefoonnummer. Bij voldoende animo maken wij dan een groepsapp aan en kunnen wij u ook op deze wijze op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Op 1 september zullen wij een persbericht laten uitgaan over de ophanden zijnde werkzaamheden. Hieraan voorafgaand zal er op 26 augustus om 16:00 uur in de lounge beschikbaarheid zijn om vragen te stellen. U wordt daar van harte voor uitgenodigd.

Voor nu wensen wij jullie allen een fijne zomervakantie.

Hopelijk tot ziens,

Mandy Freriks-Schild, Present Savvy, Savvy Departement en de Speakersclub

Een tweede leven voor het Auditorium

Beste bewoners en omwonenden,

Met trots willen wij, Present Savvy en de Speakersclub, jullie informeren dat het Neherlab Auditorium een tweede leven gaat krijgen.

Het zal u niet ontgaan zijn: de eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart en het Auditorium krijgt een mooie herbestemming. In bijgaande brochure treft u alvast wat meer achtergrondinformatie aan.

Ons streven is om deze prachtige locatie in januari 2022 in gebruik te kunnen nemen. Maar voor het zover is, zal er nog heel wat moeten gebeuren. Zodra de sloopwerkzaamheden klaar zijn kan het opbouwen beginnen. Als wij in die fase zijn beland, nodigen wij jullie graag een keer uit om een kijkje te komen nemen. Tegen die tijd kunt u van ons een uitnodiging tegemoet zien.

En ondertussen houden wij jullie op de hoogte over de voortgang van dit project. Op vrijdag 28 mei en 4 juni van 11 tot 12 uur is Mandy live aanwezig in de huiskamer/lounge om eventuele vragen te beantwoorden. Mocht de vraag groter zijn dan worden er alsnog meerdere momenten ingepland.

Hopelijk tot ziens binnenkort,

Mandy Freriks-Schild

Present Savvy en de Speakersclub

Een tweede leven voor het Auditorium

Beste bewoners en omwonenden,

Met trots willen wij, Present Savvy en de Speakersclub, jullie informeren dat het Neherlab Auditorium een tweede leven gaat krijgen.

Het zal u niet ontgaan zijn: de eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart en het Auditorium krijgt een mooie herbestemming. In bijgaande brochure treft u alvast wat meer achtergrondinformatie aan.

Ons streven is om deze prachtige locatie in januari 2022 in gebruik te kunnen nemen. Maar voor het zover is, zal er nog heel wat moeten gebeuren. Zodra de sloopwerkzaamheden klaar zijn kan het opbouwen beginnen. Als wij in die fase zijn beland, nodigen wij jullie graag een keer uit om een kijkje te komen nemen. Tegen die tijd kunt u van ons een uitnodiging tegemoet zien.

En ondertussen houden wij jullie op de hoogte over de voortgang van dit project. Op vrijdag 28 mei en 4 juni van 11 tot 12 uur is Mandy live aanwezig in de huiskamer/lounge om eventuele vragen te beantwoorden. Mocht de vraag groter zijn dan worden er alsnog meerdere momenten ingepland.

Hopelijk tot ziens binnenkort,

Mandy Freriks-Schild

Present Savvy en de Speakersclub

Download de brochure

Download de brochure voor meer informatie omtrent:

Neherlab brochure

Projectplanning

Na meer dan 5 jaar investeren in het uitwerken van de toekomstige plannen en het regelen van verschillende goedkeuringen van Rijksmonumentendienst, welstandcommissie, aanneemovereenkomst is de start bouw begonnen mei 2023. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Brochure

Download hier de brochure.

Media

Download hier uw media.