Over NeherLab Auditorium

Een verborgen podium voor iedereen die dat wil leren bestormen.

Initiatiefnemer en eigenaar

Mandy Freriks – Schild, ondernemer, eigenaresse van Present Savvy – presentation boutique studio – , Speakers Club en Savvy Department is oud-bewoner van dit complex (Neherpark) en initiatiefnemer van de herbestemming van het Neherlab auditorium. Zij is ook inwoner van de gemeente Leidschendam-Voorburg en inmiddels mede-eigenaar van het Neherlab Auditorium

Vanuit haar grote doel om de wereld van sprekers en presentaties te verbeteren is het historische auditorium een unieke locatie om dat vanuit te doen.

Over Neherlab Auditorium Mandy Schild

Woman on a mission​

“Ik woonde in het Neherpark complex en jarenlang liep ik langs het Auditorium. Toen ik een keertje stiekem met mijn vriend (nu mijn man) het historische auditorium ben gaan bekijken was ik op slag verliefd. Sindsdien heb ik een alibi en ondersteuning gezocht om het auditorium in ere te herstellen. Nu, jaren veel gezwoeg, bureaucratie en geduld later, hebben we goedkeuring van de Rijksmonumentendienst en erfgoedcomissie en zijn we eigenaar geworden van dit Rijksmonument en gaan we weer baanbrekende dingen doen. Net als vroeger in de tijd van de PTT! Het is mijn missie om sprekend Nederland, en daarbuiten, beter te maken op en vanuit deze plek.”

Over Mandy​

Mandy begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich ook marketeer (MSc.), ondernemer, presentatie specialist en visualiser noemen. 

Na het afronden van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag heeft zij meerdere jaren gewerkt in het buitenland (Dubai, Canada) als Trainer binnen gastvrijheidsindustrie. Later is zij naast haar baan in o.a. marketing verder gaan studeren en behaalde zij haar MSc in Business Administration & Marketing Management. In 2012 richtte zij haar eigen presentatiebedrijf, (presentation boutique studio) Present Savvy, op. Met Present Savvy staat zij ondernemers, bedrijven en particulieren bij in het creëren van unieke, aantrekkelijke en onderscheidende presentaties. Dit vanuit creativiteit, ambitie en een grotere missie zijn de overige bedrijven Speakers Club en Savvy Department opgezet.

Over Neherlab Auditorium Mandy Schild

Gevestigde bedrijven

Speakers Club

Speakers Club

Speakers Club heeft eigen podium om sprekers naar een next level te brengen​

Neherlab Auditorium is het huis van Speakers Club. Deze unieke locatie leent zich dankzij zijn bestemming niet alleen uitstekend voor het faciliteren van (sprekers) evenementen (TED e.g.), ook is het auditorium de perfecte omgeving voor het opleiden van sprekers/presentatoren en/of leiders. Bij de Speakers Club verbinden wij  kennis, netwerk, ervaring en professie. De coaches zijn ervaren sprekers met 100+ talks per jaar, (story) designers en presentatie designers en specialisten welke coachen op presentatie content, design en delivery.

Hoe mooi is dit om te doen in een omgeving die hier in de kern voor is ontwikkeld; een auditorium

01-Present Savvy Logo_Alle formats_01-Logo algemeen_PS2

Present Savvy

Presentation boutique studio vestiging in NeherLab Auditorium​

Neherlab Auditorium is ook het huis van Present Savvy. Present Savvy is als boutique presentation studio altijd bezig met de grenzen van vernieuwing opzoeken binnen de wereld van presentatie en(presentatie-)design. Een boutique presentation studio zoals Present Savvy is exclusief en uniek in zijn aanbod en werkt specialistisch en persoonlijk, zowel voor nationale als internationale klanten. Present Savvy gaat zich vestigen in het auditorium van het NeherLab om presentaties op het podium tot leven te brengen.

“We are in the business of making stories/presentations memorable”  

nieuw logo kopie-08

Savvy Department

Savvy Department heeft een spot in NeherLab gewonnen​

Neherlab Auditorium is ook het huis van Savvy Department. Savvy Department een externe/remote marketing- en designafdeling voor ondernemers, communicatie afdelingen en MKB bedrijven. De Savvy team members zijn creatieve en proactieve collega’s die jouw organisatie kunnen ondersteunen in de praktisch aspecten van marketing en design.

De agenda van de social media planning, de aanjager van het website project, de creatieveling die een nieuwe campagne bedenkt en de degene die weet waar de logo’s en dé laatste versie van de nieuwe offerte staat. Voor een vast bedrag per maand en vaste aantal uren ondersteunen.

Ook dit bedrijf houdt zicht bezig met PRESENCE.

Media

Download hier uw media.