In-house partners

De bewoners van het Neherlab Auditorium

In het Neherlab Auditorium zijn verschillende bedrijven gevestigd.

Initiatiefnemer en eigenaar

Mandy Freriks – Schild, ondernemer, eigenaresse van Present Savvy – presentation boutique studio – , Speakers Club en Savvy Department is oud-bewoner van dit complex (Neherpark) en initiatiefnemer van de herbestemming van het Neherlab auditorium. Zij is ook inwoner van de gemeente Leidschendam-Voorburg en inmiddels mede-eigenaar van het Neherlab Auditorium

Vanuit haar grote doel om de wereld van sprekers en presentaties te verbeteren is het historische auditorium een unieke locatie om dat vanuit te doen.

Gevestigde bedrijven

Speakers Club

Speakers Club

Speakers Club heeft eigen podium om sprekers naar een next level te brengen​

Neherlab Auditorium is het huis van Speakers Club. Deze unieke locatie leent zich dankzij zijn bestemming niet alleen uitstekend voor het faciliteren van (sprekers) evenementen (TED e.g.), ook is het auditorium de perfecte omgeving voor het opleiden van sprekers/presentatoren en/of leiders. Bij de Speakers Club verbinden wij  kennis, netwerk, ervaring en professie. De coaches zijn ervaren sprekers met 100+ talks per jaar, (story) designers en presentatie designers en specialisten welke coachen op presentatie content, design en delivery.

Hoe mooi is dit om te doen in een omgeving die hier in de kern voor is ontwikkeld; een auditorium

01-Present Savvy Logo_Alle formats_01-Logo algemeen_PS2

Present Savvy

Presentation boutique studio vestiging in NeherLab Auditorium​

Neherlab Auditorium is ook het huis van Present Savvy. Present Savvy is als boutique presentation studio altijd bezig met de grenzen van vernieuwing opzoeken binnen de wereld van presentatie en(presentatie-)design. Een boutique presentation studio zoals Present Savvy is exclusief en uniek in zijn aanbod en werkt specialistisch en persoonlijk, zowel voor nationale als internationale klanten. Present Savvy gaat zich vestigen in het auditorium van het NeherLab om presentaties op het podium tot leven te brengen.

“We are in the business of making stories/presentations memorable”  

nieuw logo kopie-08

Savvy Department

Savvy Department heeft een spot in NeherLab gewonnen​

Neherlab Auditorium is ook het huis van Savvy Department. Savvy Department een externe/remote marketing- en designafdeling voor ondernemers, communicatie afdelingen en MKB bedrijven. De Savvy team members zijn creatieve en proactieve collega’s die jouw organisatie kunnen ondersteunen in de praktisch aspecten van marketing en design.

De agenda van de social media planning, de aanjager van het website project, de creatieveling die een nieuwe campagne bedenkt en de degene die weet waar de logo’s en dé laatste versie van de nieuwe offerte staat. Voor een vast bedrag per maand en vaste aantal uren ondersteunen.

Ook dit bedrijf houdt zicht bezig met PRESENCE.

In-house partnerbedrijven & contributors:

Media

Download hier uw media.