Neherlab Auditorium

Toegankelijkheid

Een verborgen podium voor iedereen die dat wil leren bestormen.

Toegankelijkheid

Het Neherlab streeft ernaar om een inclusieve en toegankelijke omgeving te bieden waar iedereen zich welkom en gehoord voelt. Wij begrijpen het belang van toegankelijkheid en hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ons hele terrein toegankelijk is voor bezoekers met een beperking.

Om te garanderen dat al onze gasten moeiteloos kunnen navigeren, zijn er meerdere liften beschikbaar op diverse locaties binnen ons complex. Direct na binnenkomst treft u een kleine personenlift aan, die u naar een tweede lift brengt. Deze brengt u vervolgens rechtstreeks naar de ingang van het Neherlab Auditorium. Dezelfde liftfaciliteiten zijn beschikbaar om het podium te bereiken, zodat sprekers met mobiliteitsbeperkingen gemakkelijk van de activiteiten kunnen genieten.

Voor personen die gebruik willen maken van het podium zelf is er een rolstoellift die hen gemakkelijk op het podium brengt. Iedereen kan ons podium bestormen

MIVA-toiletten zijn vaak anders en minder aantrekkelijk ingericht, maar wij hebben dit uniek opgezet zodat alles van hetzelfde kwaliteitsniveau is, ongeacht je beperking.Mocht u specifieke behoeften of vragen hebben over onze toegankelijkheidsvoorzieningen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Toegankelijkheid Neherlab

Media

Download hier uw media.