Verborgen Podium

On Stage in Den Haag

Op zoek naar een plek om high quality beeldmateriaal (live) op te nemen, zoals webinars, live streams of (uitleg)videos? Onze studio (het auditorium) kan met zijn retro en innovatieve uitstraling en top-notch apparatuur misschien die sfeer bieden wat jullie nodig hebben. 

Video afspelen
Het Auditorium

Training in Den Haag

Features:

1-100

Personen

204m³

Oppervlakte

Projector

Hospitaliy

F&B

Video conference

Glasvezel

Over het Neherlab Auditorium

Unieke rijksmonumentale vergader- en evenementenlocatie in de omgeving Den Haag. Ben je op zoek naar een eersteklas hospitality, F&B en een gebouw met een verhaal? In het Neherlab Auditorium helpen wij eenieder die kennis wil delen om het podium te pakken. Of je nu (professioneel) spreker, onderwijzer, opleider of trainer bent, wij bieden je de mogelijkheid om jouw expertise over te dragen op het podium wat bij jou en jouw toehoorders past. Dat kan in de spotlights in ons Auditorium, maar ook kleinschaliger in een van onze andere ‘learning spaces’. Dankzij de restauratie van dit historische industriële erfgoed leent dit – voormalig PTT Telecom-gebouw – zich uitstekend voor verschillende vormen van kennisoverdracht en ontwikkeling.

Informatie & Faciliteiten

Een inspirerende training geven en dit online streamen? In het volledig gerestaureerde auditorium uit de jaren ’50 kunnen sprekers het podium pakken onder toeziend oog van maximaal 100 toeschouwers. Dankzij de opname apparatuur kunnen mensen op afstand ook geïnspireerd worden door jouw training.

Het Neherpark | Dr. Neherlabratorium

Neherpark 9 | 2264 ZD Leidschendam-Voorburg
Nabij de Westfield Mall, The Mall of the Netherlands

Afstand tot de omgeving

Toegankelijkheid

Faciliteiten

Uitstekend voor

Offerte aanvragen

100% free and without obligation.

Neherlab Auditorium
Reviews on Google

4.5/5

Media

Download hier uw media.