Organiseren

Extra service op maat om het podium te bestormen

In het Neherlab Auditorium hebben wij verschillende service om jouw evenement naar het volgende niveau te tillen

De kracht van een goede ervaring

Bij het Neherlab gaat het niet alleen om het verhuren van de locatie, wij willen je helpen om het perfecte verhaal te vertellen. Je hebt niet altijd een alleen een ruimte nodig maar misschien ook coaching, een presentatie, branding of misschien zelfs een webpagina nodig.

Wij kunnen je ontzorgen met hulp van onze in-house partners. Zij zijn experts op het gebied van presenteren, presentaties, branding, websites en marketing. Hiernaast denken ze graag mee om je evenement naar het volgende niveau te tillen.

Savvy ondersteuning

In het historische Neherlab Auditorium brengen we jouw evenementen en presentaties naar een hoger niveau met onze expertadvies, combinatie van toplocatie en deskundigheid in spreken, presenteren, en zorg voor content en design.

Coaching

Ontdek hoe onze presentatiecoaching je vaardigheden en zelfvertrouwen op het podium naar nieuwe hoogten tilt, met op maat gemaakte begeleiding in content, design en delivery om elke presentatie onvergetelijk te maken.

Presentatie Design

Wij focussen op het maken van boeiende presentaties die informeren, inspireren en motiveren, door de synergie van content, design en levering te gebruiken om jouw unieke verhaal visueel te versterken en memorabel te maken.

Merkverhaal

Onze kennis van branding, design en marketing verandert uw visie in een onvergetelijk merkverhaal, door visuele en strategische harmonie te creëren die aansluit bij uw doelgroep.

Onze Savvy aanpak

Savvy ondersteuning

Ondersteuning nodig?

Vanuit het historische Neherlab Auditorium bieden wij op maat gemaakt advies om jouw evenementen en presentaties onvergetelijk te maken. Onze unieke locatie, gecombineerd met onze expertise in professioneel spreken en presenteren, zorgt ervoor dat we niet alleen een podium bieden, maar ook een complete ervaring. Wij helpen jou met het verfijnen van je presentatievaardigheden en het maximaliseren van de impact op je publiek door een nauwgezette focus op content, design en delivery. Of je nu een intiem seminar of een grootschalig evenement wilt organiseren, het Neherlab Auditorium is de plek waar jouw visie werkelijkheid wordt. Laten we samen jouw evenement naar het volgende niveau tillen.

Speakers Club
01-Present Savvy Logo_Alle formats_01-Logo algemeen_PS2
nieuw logo kopie-08

Presentatie coaching

Speakers Club heeft eigen podium om sprekers naar een next level te brengen​

Met de Speakers Club tillen we jouw presentatievaardigheden naar een ongekend niveau met onze op maat gemaakte coachingstrajecten. Onze benadering focust op het verfijnen van jouw content, design en delivery, waardoor je niet alleen je boodschap effectiever overbrengt, maar ook een blijvende indruk maakt op je publiek. Of u nu je eerste stappen zet op het podium of een ervaren spreker bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze deskundige coaches staan klaar om je te begeleiden. Met praktische tips, persoonlijke feedback en bewezen strategieën helpen we je jouw presentatiestijl te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten. Ontdek hoe onze presentatiecoaching je performance kan transformeren en je kunt voorbereiden op succes.

Speakers Club

Presentatie Design

Presentation boutique studio vestiging in NeherLab Auditorium​

De perfecte presentatie maar niet de visuals die je wilt hebben?

Bij ons ligt het ontwerp van presentaties die niet alleen informeren, maar ook inspireren en motiveren. Wij begrijpen dat de kracht van een presentatie verder gaat dan de inhoud alleen; het is de synergie tussen content, design en delivery die jouw verhaal onvergetelijk maakt. Ons team van ervaren designers en storytellers werkt nauw met je samen om maatwerk presentaties te creëren die jouw unieke boodschap versterken en visueel tot leven brengen. Of het nu gaat om een keynote voor een groot publiek of een pitch voor belangrijke stakeholders, wij zorgen ervoor dat je presentatie de impact heeft die je voor ogen hebt. Laat ons jou helpen jouw volgende presentatie te transformeren in een meeslepende ervaring die blijft hangen.

01-Present Savvy Logo_Alle formats_01-Logo algemeen_PS2

Branding, Design en Marketing

Savvy Department heeft een spot in NeherLab gewonnen​

Hulp nodig met je branding, design en marketing?

Wij transformeren jouw visie in een krachtig merkverhaal. Onze holistische benadering van branding, design en marketing is gericht op het creëren van onvergetelijke ervaringen die jouw doelgroep aanspreken en betrekken. Onze expertise strekt zich uit van het visueel versterken van jouw boodschap tot het strategisch positioneren van je merk in de markt. Met een focus op innovatie, kwaliteit en een marketing mindset, werken we nauw met je samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die jouw verwachtingen niet alleen waarmaken, maar overtreffen. Ontdek hoe onze services jouw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in een competitieve wereld.

nieuw logo kopie-08

Media

Download hier uw media.