Verborgen Podium

On Stage in Den Haag

Op zoek naar een plek om high quality beeldmateriaal (live) op te nemen, zoals webinars, live streams of (uitleg)videos? Onze studio (het auditorium) kan met zijn retro en innovatieve uitstraling en top-notch apparatuur misschien die sfeer bieden wat jullie nodig hebben. 

Video afspelen
On Stage

On stage in Den Haag

Features:

1-30

Personen

68m³

Oppervlakte

Beamer

Hospitaliy

F&B

Video conference

Glasvezel

Het podium

Unieke rijksmonumentale vergader- en evenementenlocatie in de omgeving Den Haag. Ben je op zoek naar een eersteklas hospitality, F&B en een gebouw met een verhaal? In het Neherlab Auditorium helpen wij eenieder die kennis wil delen om het podium te pakken. Of je nu (professioneel) spreker, onderwijzer, opleider of trainer bent, wij bieden je de mogelijkheid om jouw expertise over te dragen op het podium wat bij jou en jouw toehoorders past. Dat kan in de spotlights in ons Auditorium, maar ook kleinschaliger in een van onze andere ‘learning spaces’. Dankzij de restauratie van dit historische industriële erfgoed leent dit – voormalig PTT Telecom-gebouw – zich uitstekend voor verschillende vormen van kennisoverdracht en ontwikkeling.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Informatie & Faciliteiten

Altijd al eens het uitzicht vanaf het podium willen zien? Wij bieden de unieke mogelijkheid om een sessie, workshop, training of diner on stage te hosten. Met verschillende opstellingen zorgen we ervoor dat jullie het podium kunnen pakken wat jullie nodig hebben. 

Neherpark 9

2564 ZD Leidschendam

Afstand tot de omgeving

Toegankelijkheid

Faciliteiten

Uitstekend voor

Offerte aanvragen

100% free and without obligation.

Neherlab Auditorium
Reviews on Google

4.5/5

Media

Download hier uw media.